Увійти

Увідійть у свій аккаунт

Логін *
Пароль*
Запамятати

У цей не простий час таки відчути подих свята та дитинства сповна можна у Карпатах у туристичному комплексі «Ворохта 365». Саме в зимовий період тут дотримуються давніх гуцульських традицій, тут потужна зимова розважальна програма і що найголовніше це доступність такого способу перемикання від сьогодення.

Як зазначають представники «Ворохта 365». Відпочинок у Карпатах узимку бездоганно підходить, щоб зустріти Новий рік. Із 27 грудня по 2 січня туристичний комплекс «Ворохта 365» запрошує на новорічний тур, що включає бенкет, насичену шоу-програму та екскурсії, походи, катання на лижах. Можна взяти участь у розіграші цінних подарунків.

На Різдво в готелі співають унікальні гуцульські колядки, внесені до списку нематеріальної культурної спадщини України. У горах збереглися давні Різдвяні традиції, втрачені в сучасних містах. Головною стравою у Святвечір буде гуцульська кутя – з медом, маком та горіхами. На відпочинку в Карпатах узимку можна повністю відчути колорит народного свята.

Святковим буде й тур з 10 по 16 січня. За давньою традицією, відзначаємо Щедрий вечір, або свято Меланки, і Старий Новий рік. Дівчата співають, ворожать, а хлопці на світанку посівають, щоб «у достатках і спокої других свят дочекати!».

Усі дані щодо відпочинку в туристичному комплексі «Ворохта 365» можна отримати на офіційному сайті мережі 365: https://tur365.com.ua/novorichnyj-tur-vorohta-365/



karpatyturinfo