Увійти

Увідійть у свій аккаунт

Логін *
Пароль*
Запамятати

Навіть в олімпійських ігор в історії траплялися форс-мажор. Кінофестиваль «Корона Карпат», до якого уже за багато років звикли гості та мешканці курорту Трускавець таки після форс-мажору, пов’язаного з COVID-19 після листопадової відміни таки повертається. Як зазначають в офіційному прес-релізі організатори, станеться це з 24 по 27 червня поточного року.

 

Отож з 24 по 27 червня на курорті Трускавець таки відбудеться 9-й кінофестиваль «Корона Карпат». Зазначимо що це найближчий до гірських вершин кінофестиваль цього року, який можна відвідати під час відпочинку. Програма уже узгоджена на 90% і уже стало відомо що цього разу за «Золоту корону» змагатимуться виключно українські стрічки. І це не випадково, оскільки український кінематограф на підйомі і здатний запропонувати багато цікавих прем’єр, які здатні конкурувати з зарубіжними фільмами і є достойними зарубіжних фестивальних майданчиків.

Загалом курортний кіноглядач буде мати змогу переглянути понад 60 кінострічок, серед яких ігрові повнометражні, короткометражні та документальні стрічки. Також передбачена насичена позаконкурсна програма у якій перегляди документального та арт-хаусного кіно, проведення майстер-класів, концерти та творчі зустрічі. Одним словом усе традиційно з червоною доріжкою і як завжди насичено та не без зірок.



karpatyturinfo