Увійти

Увідійть у свій аккаунт

Логін *
Пароль*
Запамятати

Одна з центральних подій у сфері туризму Західної України Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності цьогоріч таки відбудеться. Її проведення заплановано на 19 – 21 жовтня поточного року. І що цікаво у форматі форуму мають відбутися радикальні зміни.

 

Якщо бути об’єктивними і спиратися на епідемічну ситуацію, яка складалася в Україні на початку року, не було впевненості що Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності а також міжнародна виставка «ТурЕКСПО» взагалі відбудуться. Та все ж останні новини від організаторів вселяють надію що знову зустрінемося щоб погомоніти про проблеми туризму регіону, продемонструвати сильні сторони і можливо отримати нових партнерів для цікавих проектів. Мало того на учасників форуму очікує багато сюрпризів та новацій. Першим з них є той факт що форум змінює дислокацію. Справді Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності за версією 2021 року буде відбуватися на у звичних залах Палацу Мистецтв, а переїжджає на Арена Львів (вул. Стрийська 199). Це свідчить про доволі амбітні плани організаторів додати драйву форуму і збільшити його масштаби.

Сподіваємося що все так і відбудеться, як очікуємо. Дізнатися подробиці про те як стати учасником виставки та форуму можна на офіційному сайті організаторів.

http://www.galexpo.com.ua/turexpo/



karpatyturinfo