Увійти

Увідійть у свій аккаунт

Логін *
Пароль*
Запамятати

Скоро зима і багато ЗМІ розповсюдили інформацію про додаткові поїзди на Буковель які курсуватимуть з грудня. І ось тут криється маленька неточність, яка для початківців-мандрівників може стати прикрою несподіванкою. Отож давайте уточнимо інформацію щоб ваш зимовий відпочинок відбувся гарно без будь яких прикрих несподіванок.

 

Перший і важливий момент на який варто звернути увагу це той факт що безпосередньо на Буковель поїздом неможна доїхати фізично, оскільки туди не існує залізниці. Найближча залізнична станція Татарів, яка розташована орієнтовно на  відстані трохи більше ніж 13 км. Тож поняття «Поїзд на Буковель» є відносно абстрактне.

Та ніхто не заперечує що поїздом можна доїхати до станції Тататрів. І ось тут ситуація цікавіші. Справді нещодавно Укрзалізниці розповсюдила інформацію про цілу низку поїздів які будуть курсувати через станцію Тататрів. І це зокрема:

  • №5/6 Маріуполь – Рахів,
  • №15/16 Харків – Рахів,
  • №55/56 Київ – Рахів,
  • №95/96 Київ – Рахів,
  • №25/26 Одеса – Рахів,
  • №125/126 Миколаїв – Рахів,
  • №130/129 Кременчук – Ворохта (із групою причіпних вагонів Полтава — Ворохта).

Як бачимо, доїхати до гірськолижного курорту Буковель буде простіше ніж минулого року. Та все ж найцікавіше може очікувати нас попереду і поняття «Поїзд на Буковель» може стати не таким вже й абстрактним. З чуток в мережі стає відомо про наміри представників Буковелю долучитися з фінансовою підтримкою до реалізації проекту прокладання залізничної колії на курорт Буковель. Наразі оперуємо чутками, але як кажуть що у кожній плітці є доля правди, тому можемо стримано сподіватися що у певній перспективі до Буковелю можна буде доїхати на поїзді безпосередньо.



karpatyturinfo